https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 29 december 2009

Nu är hon på väg igen

Klockan är tio i fyra och Ellen svepte ut genom dörren för att ta sig till Skavsta med buss vid denna omänskliga tid, sedan till Bryssel och så småningom landa i Bordeaux där hon och Tosh ska fira nyår.
Nu försvann hon igen med passet i fickan och väskan över axeln min dotter. Tomt, känns det. In i det sista var det rush, tröjan hon skulle ha på sig tvättades för sent. Medan hon borstade tänderna och fixade håret stod jag med hårtorken i högsta hugg och torkade tröjan. Känns som något jag upplevt förr.
Nyss hörde jag taxin brumma till på gatan, bildörren smällde igen och hon är på väg. Min fina Ellen.

7 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Ja, så fin hon är din Ellen! Och så härligt stolt du ändå måste vara över den friska självständigheten du beskriver hon har!

Evas värld sa...

Jag är stolt som bara den... hon är härlig. Men fy sjutton vad jag saknar henne, min sambo-mambo.

Var dag bär guldkorn sa...

Härliga Ellen! Och jag kan se er i stressen och kände verkligen igen det där med hårtorken som kan användas till så mycket Eva, eller hur? Torka kläder, tina kräftor ...

Evas värld sa...

Ja minsannn Guldkorn! Jag använder hårtorken till allt utom att torka håret tror jag, nu var det kläderna som skulle torka, igår var det Ellens nagellack!

Jenny sa...

Finfina Ellen! Så bra att hon är självständig och utforskar världen och att du stöttar henne i det. Det kommer hon att vara dig evigt tacksam för. Jag lovar!!

Evas värld sa...

Det är bra Jenny, behöver lite stöd idag, det blir tomt när hon åker. Hon är verkligen finfin.

Anonym sa...

mamma!!!!!!!!! Jag sakndade dig mycket mer an du ens kan ana i bordeaux. Upplevelser ar kul och berikande men mer och mer saknar jag en sthlmsrutin. Bara synd att trasan kommer fran andra sidan jordklotet.
Men snart snart kommer jag hem. Onskar du vore vaken sa vi kunde prata nu. Alskar dig mest.
Pa onsdag; UNESCO!!!!
ellen