https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 31 december 2009

Nyår - förväntan, glädje och lite oro: Gott Nytt År

Dagen började kärleksfullt med lyxfrukost på sängen. Snart ska vi se Jane Campions nya film och sen blir det lite nyårssupé, minnesprat, trevlig samvaro. Jag har aldrig förstått det där med tjo och tjim på nyårsafton. I mitt föräldrahem var nyår en högtidig dag. Det gamla året firades ut, det nya firades in. Det var med en stämning av högtid, förväntan och kanske lite oro vi skålade in det nya året (i alkoholfritt). Fyrverkerier var bannlysta, de gjorde vår fina hund livrädd.
Så jag bar med mig den känslan av nyår=högtid in i vuxen ålder och nya förhållanden och det blev konstiga kollisioner ibland.
Nu bestämmer jag själv.
Då blir det god mat, champagne, glädje, lite högtid och en dos allvar.
Tack för detta år.
Mycket kärlek och vänskap önskar jag allla fina bloggvänner och jag ser fram emot att höra av er även nästa år och kanske till och med mötas?
Gott Nytt År!

10 kommentarer:

Evas blogg sa...

Låter som en nyårsafton helt i min smak. Gott Nytt År önskar jag dig! Vem vet vad året kommer att bjuda på, det är det som är så spännande.

Johanna Wistrand sa...

Eva, nu ska jag kolla i bärblogen oefter nåt smaskigt man kan ha til dessert ikväll.
Annars, nåt tips?

Gott nytt år!
Johanna

Annika sa...

Må 2010 blir det år då vi möts in real life, dina bloggvänner och du Eva! Önskar dig en skön kväll med god och välkyld champagne, och ett nytt år fyllt av massor med kärlek och inspiration. Kram!

Jenny sa...

Mycket kärlek till dig också fina Eva! Visst ska vi ses igen, alldeles alldeles snart hoppas jag. Ta med dig Maria och kom ut och hälsa på i huset. Vi planerar in en dag i 2010.
Stor kram och Gott Nytt År!
Jenny

Enn Kokk sa...

Gott nytt år även till dig, Eva!

Maria Björkman sa...

Kära Eva, tack för i år. Det är häftigt att vi har återupptagit vår gamla kontakt, som tack vare bloggandet utvecklats till vänskap.

Jag ser fram emot ett nytt år tillsammans, njut nu av kvällen! Kram!

Eva Hillén Ahlström sa...

Ett riktigt gott nytt år till dig, Eva, och till alla dina läsare också. Du har så många fina och varma bloggvänner. Det strålar kring kommentarerna på denna blogg.

/Eva

Anne sa...

Gott nytt år Eva! Det låter härlig och spännande med kärlek och närhet till dina nära! Är övertygad om att du lever mer och mer i närvarande nu!

Kram från Anne

Evas värld sa...

Johanna: Jag skäms som bärbloggare, Annica och jag är LATA! Det ska bli bättring.

Jenny: Vi kommer! Kollar med Maria när hon kommer hem från Turkiet så hör vi av oss!

Eva: Vi ska göra detta till ett spännande år eller hur, med oväntade händelser!

Annika: Ser fram emot att ses!

Anne: Jag hoppas så att du får ett fint år med mycket kärlek till ditt inre barn! Och jo, det är sant, jag känner mig mer närvarande.

Maria: det är jätteroligt med vår förnyade kontakt, gör mig glad!

Enn: Önskar dig mycket god hälsa, den kommer att behövas ett valår som detta!

Eva H: Tack för din vänliga hälsning! Den gjorde mig glad. Jag önskar också dig ett riktigt gott nytt år- fyllt av valkamp eller hur!

Jane Morén sa...

Gott nytt Eva, och de bästa önskningarna till dig för nästa år, tack för ett fint bloggår!