https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 12 januari 2010

Paradise hotel - ett program med mycket sex men så totalt oerotiskt

När jag skulle se nyheterna hamnade jag i stället i  Paradise hotel. Det gjorde mig så beklämd. Unga människor som såg ut som skyltdockor som fått liv, överdrivet målade, vältränade, inoljade, vistas på ett hotell där målet tydligen är att vara listig och bli kvar så länge som möjligt. Sveket är inbyggt, man ska lära sig att inte lita på någon. De delar glatt kroppar och sovrum med varandra och det hela är så tomt så tomt. Glädjelöst sex, diskussioner som är så ytliga att det ekar i teven. Jag har sällan sett ett så oerotiskt program - och ändå ska det föreställa handla om sex och låtsas vara öppet och frigjort. Men det är sex som en mekanisk handling, sex som spel. Erotik som handelsvara i kampen att få stanna kvar. Så trist.

3 kommentarer:

Annika sa...

Rätt så outhärdligt faktiskt och jag blir ledsen när jag tänker på att unga människor faktiskt sitter och följer skräpet.

Evas värld sa...

Ja och att det säkert ändå är stilbildande för unga osäkra människor för hur man ska se ut och bete sig. Sorgligt.

Anonym sa...

ja det ar faktiskt for deprimerande ibland. Sa harligt nu i Paris utan tv, jag lagar mat lange och laser och skriver och spelar kort med Tosh och ringer dig :) saknar dig alltid min basta sambo
ellen