https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 17 februari 2010

Att klä sig efter väder är inte alltid så lätt förstod vi när hagelstormen drabbade Taj Mahal

Matilda sitter i värmen i Australien och berättar roligt om kläder som man tar på sig till skydd mot solen. Jag visste inte ens att det fanns  solskyddskläder. Men bloggen för mig runt i världen och idag läser jag om motsatsen, behovet av varma kläder mot hemska kylan i norr som kloka Eva Granne

7 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Inte ens i Indien klarar man sig utan skyddande kläder...Taj Mahal, både med och utan hagel, det drömmer jag om. Eva Granne, vilket bra kortnamn.

Evas värld sa...

Eva Granne, Indien är fantastiskt och omvälvande men inte helt lättsamt. Ändå skulle jag gärna åka tillbaka. Åk om du har möjlighet. Det är värt en resa!När jag ser på bilden av Taj Mahal är det overkligt - var jag verkligen där? Det ser ut om en kuliss. Men jo, jag var där!

Linnea sa...

Taj Mahal ser verkligen ut som ett sago-slott!
när du är 109 år kanske du bor i Taj Mahal? det vore ju en häftig grej.

Evas värld sa...

Nu är ju Taj Mahal en grav, Nea och det var ju inte i en grav jag tänkte tillbringa åren efter hundra. Men du har rätt på sätt och vis, rätt plats är ett palats i värmen!

Sofie B-C sa...

Det finns nästan inget hörn av livet som du inte undersökt, Eva -du är ett föredöme för oss andra!

Såg just att du också smittades av Carinas 109 års-scenario. Log för mig själv vid tanken på din yngling ... runt åttio:)

Siv sa...

Isklumpar i Indien kan man inte tänka sig. Taj Mahal skulle jag också vilja åka till. Jag har läst boken om varför den byggdes, sorgligt men vackert ändå..

Evas värld sa...

Hej Siv! Nej det var en chock att sträcka ut handen genom bilrutan och få hårda smällar av klumparna som ven genom luften. Och det var hemskt att se männikosrna utan skydd, genomvåta i tunna kläder. Annars var det otroligt fint vid Taj Mahal.

Sofie! Jag blev inspirerad av en intervju med Brita af Geijerstam som var nyförälskad vid nittio omkring och drack vitt vin med kärleken! Så ska vi ha det - nu har ju Kim bjudit mig till sina ägor dessutom om man nu orkar åka så långt vid 109... Nu ska jag läsa vad du vill göra men då måste jag byta mac för att kunna kommentera. Vi ses i mitt vardagsrum!