https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 19 februari 2010

Jag suckar i Stockholm och får tröst från Costa Brava och Östersund!

Jag suckar i Stockholm och känner mig låg. Då får jag uppmuntrande tillrop från Dominikanska republiken, Costa Brava, Luleå, Östersund... Visst är det fantastiskt? Jag minns är vi fick våra första små gråa macar till redaktionen, man såg dem som en slags skrivmaskin - nu öppnar macen min värld och ger mig impulser, tankar, respons från hela världen. Internet är fantastiskt. Det stöd jag fick känns som en värmande kofta av cashmere, jag känner mig inbäddad i omtanke och jag skickar kramar och de allra vänligaste tankar till er alla. Att känna sig ensam och låg är hemskt. Att känna sig låg men få så mycket värmande respons är alldeles fantastiskt.
Jag känner att jag längtar så efter värme. När jag tittar på mina bilder hittar jag den här från Korsika. Jag har varit där flera gånger och skrivit. En liten lust börja spira i mig. Korsika? Vem hänger med på en skrivvecka?

9 kommentarer:

Kimselius sa...

Underbar bild Eva. Förstora upp den och ha framför dig vid skrivbordet. Kanske får den dig att komma upp ur deppigheten.

Hade varit underbart att följa med till Korsika och skriva en vecka. Tyvärr har jag två researchresor att avverka under våren och tiden räcker inte riktigt till. (Ska väl inte skriva "tyvärr" egentligen, för jag älskar researchresorna.)

Visst är det underbart med det sociala nätverket på nätet. Ibland känner jag mig som om jag har varit ute och rest när jag har hoppat runt och läst i bloggar från hela världen.

Ha en underbar dag i solens tecken!

Kramisar från Kim

Granne med potatisodlaren sa...

Jag vill, jag vill, jag vill. Nu är det åtta år se'n jag var där.

Evas blogg sa...

Låter underbart. Jag vill - men så är det problemet med pengar.

Evas värld sa...

Kim! Tack för rara ord. Researchresor är underbart! Skrivresor likaså.

Eva Granne - och Korsika, det är helt och hållet underbart. Jag älskar att vara i Ile Rousse, nära stranden. Det är så fint!

Eva - men tyvärr har jag samma problem som du. Pengar pengar.... Men drömma kan man, det kostar i alla fall ingenting!

Jane Morén sa...

Vacker bild! Skulle gärna följa med om jag har råd och tid. Hur bor du när du bor där, på samma ställe, pensionat eller hotell? Hur går det med italienskan förresten?

Evas värld sa...

Hej Jane! Se svar i nya inlägget. Maria brukar åka på vandringsvecka dit, det tror jag är något för dig - inte för mig som inte gillar höga höjder och branta stup. Men det finns något för alla på Korsika.
Italienska var en öm punkt - men lexikon har jag köpt i alla fall!

Evas blogg sa...

Absolut. Drömma det ger livet en extra dimension!

Evas värld sa...

Ja Eva och på något märkligt sätt blir drömmarna ibland sanndrömmar!

Annika sa...

Korsika, så nära min födelsestad och ändå har jag aldrig varit där!