https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 13 juli 2010

PoolParty -vilken underbart lättjefull uppfinning

Idag var vi på trevlig grannvisit. Vi har det så varmt här på ön, dagen startar med dopp, fortsätter med dopp och det är svårt att tänka däremellan. Helst vill vi bara vara i det svala vattnet och idag  var en underbar dag.
Grannen M tröttnade på den kalla sommaren och det iskalla vattnet (ja det var inte i år som ni förstår) så trots alla olyckskorpars kraxande om att det är omöjligt byggde hon en pool, öns enda.
Den är fantastisk. När man ligger i poolens svala havsvatten ser man ut över fjärden med finlandsbåtar och småbåtar. Idag låg vi i poolen och guppade med solglasögon på, ibland steg vi upp och drack rosévin. De små barnen T och M hade  sin lilla barnpool även om lilla T,  ett år och sex månader, mest älskar att simma i stora poolen,
Alltså: Poolparty vilken underbart lättjefull uppfinning!

2 kommentarer:

Annika sa...

Underbart med poolparty! Och vilken utsikt sen. Men man ska inte dricka rosévin när man poolpartar, man ska dricka sommardrinkar! Testa denna någon gång:
1 msk fläderblomskoncentrat eller saft i botten på ett vittvin/champagneglas, fyll på med välkyld Cava och lägg dit några hallon. Supergott!

Jenny sa...

Åh vad härligt med poolparty!! Vilken bra granne.