https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 2 november 2010

Hanoi väntar på mig - och jag längtar dit

Jag har haft möte med min medresenär till Vietnam nu på morgonen och jag inser sakteliga att det är sant, jag åker snart igen. Åh Hanoi, jag ska vandra runt sjön en tidig morgon och göra gymnastik tillsammans med andra morgonpigga, fika på min stökiga lilla gata, bland cyclos och fruktförsäljare och affärsmän som får skorna putsade, äta på Cha Ca, vilken härlig röra. 
Vi planerar nu våra möten med författare, författarförbund och barnboksförlag. Det är så jag älskar att resa, jag ger mig själv uppdrag och resan blir både bildning och avkoppling. Bäst så!

9 kommentarer:

Evas blogg sa...

Underbart! Vilken härlig känsla att veta att man har en sådan resa att se fram emot.

Annika sa...

En tjänsteresa helt i min smak! :)

Den besatta sa...

Jag såg i en kommentar hos Lyran att din läkare vägrat vaccinera dig mot gula febern, varför? Jag ska åka till Gambia och fick en spruta idag...

Evas värld sa...

Eva, det är härligt, jag längtar alltid till Vietnam.

Annika! Det gäller att försöka skapa projekt :)

Den besatta; Hoppas du får en fin resa till Gambia. Det var väl helt enkelt ett uselt immunförsvar och avsaknad av mjälte som gjorde att en spruta inte var så bra för mig. Men i Vietnam finns ingen gula feber :)

cruella sa...

Läste ett resereportage från Hanoi i något av bladen i helgen. Jag blev jättesugen! Sjön!

Evas värld sa...

Cruella! Res till Vietnam om du har möjlighet. Det är lätt att resa runt på egen hand, det är vackert och vänligt... och alldeles underbart.

Granne med potatisodlaren sa...

Den ena av mina ateljékompisar visade bilder och berättade om sin resa till Vietnam. Nu längtar jag ännu mer. Hoppas att du får det så bra som du önskar. Jag gillar talesättet att man alltid ska glädjas i förväg för då har man tillfälle till att glädjas tre gånger. Före resan, under resan och när man kommer hem.

Jenny Lindgren sa...

Åh, så härligt Eva!!
Sista bilden, lova att du också sätter dig så och ber någon ta en bild av dig. :)
Kram!

Evas värld sa...

Vilken fin tanke med trefaldig glädje, Eva!

Jenny, visst är det en oemotståndlig position, jag får väl lägga mig i hårdträning :)