https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 24 januari 2011

Jag älskar måndagar

Måndag, måndag...
Jag älskar måndagar. Allt börjar på nytt. Nya planer, nya drömmar. En ovikt obläddrad vecka framför mig som kan medföra något aldeles nytt
Igår fick jag ett mail från Italien som fick mig att drömma och hoppas. Ibland är mina drömmar för snabba, ibland tar jag ut segrar i förskott. Men hellre det än att alltid tro det värsta. Då har jag ju i alla fall fått en försmak av glädje!

8 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Och jag som trodde det var den lille mannen i ditt liv som gjorde måndagarna!

Evas värld sa...

Visst är det så, Maria! Ytterligare en anledning att älska måndagar.

Karin sa...

Klart man ska ta ut glädjen i förskott! I bästa fall blir man ju glad minst två gånger, både i förskott och sedan när det där man hoppas på verkligen inträffar. Annars - om det inte blev som man trodde - har man ju i alla fall varit glad en gång. Besvikelsen blir ju densamma oavsett.

Peter Fowelin sa...

Jag är helt med på noterna om kärleken till måndagar. Nu när jag har så mycket roligt och utmanande på gång blir jag ibland så ivrig att jag måste sätta mig och meditera mitt på da'n för att inte bli alldeles stirrig. ;)

Jane Morén sa...

Jag gillar fredagar bäst, det är enda dagen jag känner jag kan sitta ner och smälta veckan, bara softa eftersom jag ofta använder fredagseftermiddag till möten och egna skrivstunder på lugn plats. Fredag är en dag för nya drömmar och planer. Som avslutas med myskväll.

Evas värld sa...

Karin! jag tror vi är bra på att glädja oss!

Peter! Det är så spännande med din bok, förstår att du är ivrig.

Jane, fredagar gör mig stressad. tror det är det där myskravet. Jag orkar inte riktigt med det. Just fredagskvällar är jag ofta ensam, känner mig mer ensam än annars. Måndagar är så kravlösa tycker jag i motsats till många andra. Man börjar arbeta med en hel vecka framför sig och det är ingen festkväll utan en helt-vanlig-kväll:)

Jane Morén sa...

Tänk vad olika det kan vara Eva. För mig är fredagens myskväll och eftermiddagen innan verkligen chill utan krav. Måndagen däremot är full av krav och känns dessutom ensam. Härligt i alla fall att vi har våra favoritdagar:)

Evas blogg sa...

Måndagar är stillsamma, en slags avstamp. Själv är jag för tillfället besviken över en resa som jag trodde skulle bli av men inte blev. Men det går över.