https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 23 januari 2011

Visa mig din skrivplats!


Visa mig din skrivplats! uppmanar Pia mig. Problemet är att jag flyttar runt. Ibland sitter jag vid mitt skrivbord i sovrummet. Ibland i den stora blå fåtöljen i vardagsrummet. Ibland vid faster Elsas gamla skrivbord. Det beror på hur många som är hemma hos mig just då och vad jag skriver. Oavsett var jag sitter är det fullt med papper och prylar och böcker och tidningar och påminnelselappar, anteckningsböcker, pennor och läsglasögon runt omkring mig. Såhär kan det se ut just idag! I morgon kanske jag sitter vid mitt gamla köksbord i teak från femtiotalet, min mest älskade möbel. Välkomna in!

10 kommentarer:

Monika Häägg sa...

Kul att se Eva, kände igen den blå fåtöljen som du nog köpte någon gång under förra året!
Jag flyttar också runt på olika platser.

Hanneles bok-paradis sa...

Vilket härligt bord, jag räddade min från garagestädning, maken ville bli av med det...

Peter Fowelin sa...

Jag känner igen mig. För mig kan skrivandet ske nästan var som helst i lägenheten - eller någon annanstans. Just nu sitter jag till exempel med datorn i knäet på golvet på hundens kudde, medan han har flyttat på sig och tagit plats i soffan. Tur att ingen ser mig. ;)

Evas värld sa...

Eller hur Monika, stämningsläget får bestämma platsen!

Peter så gulligt att sitta på hundkudden!

Pia sa...

Tack för att jag fick hälsa på! Precis så hade jag föreställt mig Dina skrivplatser Eva.

Det är lite som "wherever I lay my hat, is my home". :)

Karin sa...

Visst är det välsignat med dessa lättflyttade datorer! Man kan flytta efter humör, ljusförhållanden, antal personer i hemmet för tillfället, behov av sällskap eller ensam koncentration.

KaosJenny sa...

Mhm, jag har en stationär och sitter på samma ställe. Annars skulle nog någon råka hälla saft i den eller så skulle jag råka tappa bort den ;-)

Evas värld sa...

Hannele, vilken tur med bordet, vi har ett "fyndlager" i vårt grovsoprum i föreningen!

Pia! Så är det, varför enbart en fast plats när man kan flytta runt -
men Jenny: Jag minns hur det var, man fick freda sin lilla bestämda plats!

Karin: jag tror på omkringflyttande och byte av platser. Därför har vi inga bestämda frukostplatser heller, Ellen och jag!

Jane Morén sa...

Tänk jag är helt tvärtom. Äter frukost på precis samma stol vid köksbordet varje morgon och skriver alltid på samma plats, vid mitt höj- och sänkbara ståbord med både speciell mus och tangentbord (därför jag sällan flyttar min dator, det blir så krångligt). Skriver även på andra platser, men då i en skrivbok, eller på lösa papper. Gillar skissa för hand också. men funderar faktiskt på att bli mer portabel.

Anonym sa...

love it.

car parking alicante airport also Car Hire Alicante