https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 22 november 2011

Dags för julefrid

Den eländiga influensan ger sig inte. Den blev så klart inte bättre av den slitsamma resan till Åland i stället för vila i helgen. Men trist är det! Jag avskyr när kroppen bara säger ifrån fast jag har lust att göra massor av saker. Men jag får väl ta det som en varning från kroppen, jag har faktiskt arbetat otroligt intensivt hela hösten. Jag har lagt ner så många timmars hårt arbete på  Förfärande Ängel - petat och petat med korret. Plus arbete med nya böcker som är på gång, plus skolbesök. Det är kul. Jag vill att det ska snurra. Men ibland snurrar det väl för fort och då säger min kropp ifrån. Som nu.
Jag försöker gå in i ett mer stillsamt varv. Jag längtar till julmånaden med tända ljus och juliga dofter. Bäst av allt blir det att dotter E (på bilden) kommer hem från en hel termin i Italien. Jag saknar henne. Tur att det i alla fall finns Skype så man kan sitta och småprata med varandra då och då!
I jul är mina tre barn hemma i Sverige, alla tre samtidigt. Det njuter jag av.

1 kommentar:

Kim M. Kimselius sa...

Vet precis hur det är Eva. Jag brukar däcka lagom till jul när jag kommer hem från en intensiv signeringshöst. I år MÅSTE jag hålla mig frisk för i år kommer hela släkten hit för att fira jul. Första gången på 16 år... Brukar inte vilja ha julfirandet eftersom jag i stort sett alltid är sjuk. Men pga dödsfall i familjen ville vi bryta alla traditioner totalt och därför blir det julfirande här.
Krya på dig!
Kramar från Kim