https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 1 november 2011

Gräs-ligt lurad av min iPad

När jag ätit frukost på morgonen gör jag en perfekt latte och tar med mig datorn i ena handen, latten i andra, går över gatan till mitt arbetsrum. Jag håller fortfarande på att flytta runt mina saker. I morse drog jag soffan till ett annat hörn, satte upp tunna vita gardiner - och ja nu tror jag det är bra ett tag. Bitarna har falilt på plats. Det är alldeles underbart att gå till jobbet. Jag känner en obeskrivlig harmoni när jag sjunker ner vid mitt skrivbord och öppnar datorn.
Jag har lovat mig själv att inte göra som jag brukat, skynda mig att öppna datorn så fort jag vaknat. I morse gjorde jag det ändå, öppnade min iPad samtidigt som jag öppnade ögonen och såg ett omslag som fick mig att hicka till, omslaget till vår nya bok Förfärande är var Ängel. Det var bara det att min kära iPad visade fel färger så plötsligt var det ett gräsgrönt omslag jag fäste blicken på. Hemsk färg, jag skrev snabbt att NEJ inte den färgen. När jag kom ner till arbetslokalen, lugn efter frukost och kaffe, och öppnade min dator fanns där ett förvånat brev från förläggaren: Vaddå grönt--- och i Macen var det rätt färg. Tack och lov. Så nu pillar vi vidare med stilsorter, bilder, färger...

6 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Vilken otäck början på dagen. Vissa gröna färger är verkligen förskräckliga. Jag har också svårt för gräsgrönt och viridian. Den sista äre en blågrönillande variant.

Ser fram mot att få se och läsa.

Evas värld sa...

Eva du är färgernas mästare! Jag har satt upp dina kort här i min arbetslokal och blir bara lycklig av att se på dem.

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Hu så hemskt!
Tur att det var paddan som bluffade!
Kram E

Evas värld sa...

E! Ja det blev en liten illgrön luring!!! Kram

Peter Fowelin sa...

Haha, jag tyckte att det där var rätt roligt, faktiskt. :)

Evas värld sa...

Tyckte jag också Peter, men jag blev än en gång påmind om att det är bra att sitta på sina händer en stund innan man kastar iväg ett upprört mail!