tisdag 13 mars 2012

Erkänn nu: Vilket är ditt skämskuddeprogram?

Ser underbara Barbro Lindgren på morgonteve. Så klok och fin. Som den barnboksförfattare hon är talar hon om att hon ska skriva "vuxenböcker" nu. Det är vi barnboksförfattare som talar i den kategorin. Andra författare skriver en bok. Vi barnboksförfattare skriver vuxenböcker ibland.
Det kommer en film om henne, den kommer jag inte att missa! Hon berättar hur hon skriver för hand när hon har något att skriva. Ljuvlig person!

Bra möten i morgonteve ibland. Men ibland ser jag verkligen skitprogram. Jag bloggade igår om Top Model - men varför ser du ett sånt program då, undrade Malin.
Ja det är mitt skämskuddeprogram. Jag ser det - men det är verkligen billigt och allt i programmet går emot mina värderingar. Ändå ser jag. Det finns flera såna program. Men om jag nu kommer ut med att jag ser Top model så vill jag fråga: Vilka skämskuddeprogram ser du? Vore riktigt kul att höra från djupet av era hjärtan komna bekännelser i denna intrikata fråga.

5 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Det engelska Location, location, location. Ett urfånigt program om att hitta sin drömbostad med alla fördomar om kön tydliga.

Trillingnöten sa...

Hahahaha :) Jag ser också Top Model och så gillar jag The real Houswives of New York, Orange County och Atlanta :) usch och fy för mig :) Men jag kan inte låta bli.

cruella sa...

Jag gillar att förfära mig över Lyxfällan! Och i någon mån Du är vad du äter, men då främst för att förfasa mig över Anna Skipper. Eller förresten, den engelska ragatan var roligare, hon analyserade folks bajs. Ahmen va.

Evas blogg sa...

Som jag skrev i förra kommentaren så har vi samma skämskuddeprogram :) Iblnad ser jag även "Lyxhem till salu". Oj, oj, oj. Kan det vara någon del av mig som vill ha lyx och yta?! :)

Jane Morén sa...

Det enda program som inte är kunskapskanalen eller nåt annat viktigt reportage, dokumentär som jag sett regelbundet har varit Idol. Och jag analyserade länge varför och kom fram till att jag älskade se Dream coming true, för de som tog sig vidare från steg till steg.Roligast var de första stegen, i sista finalen började mitt intresse dala och direkt vinnaren var utsedd glömde jag allt och var totalt ointresserad av vinnaren, förutom en enda gång, och det var Agnes. Jag skulle nog aldrig kunna se sådana där program där kvinnor ska vara tillags och snygga till bristningsgränsen som top model, jag är rädd att tuppa av av adrenalintopp så jag avstår för hälsans skull:) När jag skiljt mig och var ensam med två småbarn såg jag Baywatch och det är jag säker på berodde på mitt behov av hjältar; jag kände mig ungefär som en som höll på drunkna och varje dag kunde jag då se hur nödställda räddas;)