https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 14 februari 2013

Kärlek är att stödja barn i världen

Jag är inte mycket för Alla Hjärtans Dag, det är liksom en till dag då vi ska konsumera. Jag älskar mina nära och kära varje dag och jag hoppas och tror att jag visar det och att de vet. Men ändå ville jag göra någonting extra och valde Unicef:
"När du handlar produkter i vår gåvoshop skickar vi dem till de barn som behöver dem mest. Och du får ett fint gåvobevis direkt i din e-post som du kan ge bort i present. Det gör därför inget om du är ute i sista minuten. Välj mellan myggnät för 41 kronor, vaccinpaket för 93 kronor och 5-pack yllefiltar för 167 kronor. Och mycket mer."

Det bästa man kan göra för sina nära i vårt land där vi har det mesta är väl att blicka ut i världen och se hur det är där. Och tänka att värdet av en rosenbukett eller en chokladkartong i stället kan användas till myggnät, överlevnadskit, vaccination. Så jag gjorde det och det är något jag borde göra oftare, inte bara en särskild dag. Barn i världen har det svårt.


4 kommentarer:

Margareta Wahlén sa...

Tack för tipset! Känner som du inför denna dag...dock en alla hjärtans kram från mig!

Marina sa...

Precis så är det...något vi skulle göra oftare!

Eva sa...

Alla Hjärtans Kram till dig också Margareta!

Eva sa...

Marina, det är något jag tänker göra oftare, det är så lätt att skänka något viktigt och själv avstå från något mindre viktigt!