https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 10 april 2013

Vill du betala för att fiskar ska äta på hela dig??? Uäähhhh.....

Idag fick jag det äckligaste erbjudandet på länge: Helkroppsfiskmassage! Kommer ni ihåg bilden av mig och Karin med fötterna i stora kar med ganska äckliga fiskar som simmade runt och gnaskade i sig vår torra hud. Det var riktigt läbbigt tycker jag. Fiskarna var större och halare än jag trodde och lite slöa efter att ha ätit på turisthälar hela dagen. Jag fick tvångstankar att de bajsade ut alla gammal hud i vattnet där jag satt. Uääähhh!
Nu erbjuds jag att sänka ner hela min kropp i ett kar med fiskar och iförd tajta badbyxor bli äten på av dem. Det finns folk som gör detta frivilligt. Och betalar! INTE JAG. Läs här:
  • Helkroppsbad med fiskar för 2 pers
  • Ni badar med fiskarna i 30 minuter
  • Du tar själv med dig bikini/tajta badbyxor
  • En skönt kittlande behandling med len och fräsch hud som resultat

10 kommentarer:

Karin sa...

Om det inte kittlades så förgjordat... Men hela kroppen, njae, jag vet inte om det behövs. Finns inte så mycket att nafsa på mer än fötterna. Torr hud, menar jag då, förstås.

Anonym sa...

Fy vad äckligt!!!
och för två, som att det vore lite romantiskt :)

Marina sa...

Jag har också gjort detta en gång och det medförde en slags skräckblandad förtjusning! Men hela kroppen? Nej tack! Och betala för det? Möjligen om jag fick betalt...

Margareta Wahlén sa...

Fick också det där erbjudandet! Fötter ok, kanske... men hela kroppen? Nej jag kostar hellre på mig en helkroppspeeling eller massage!

Eva S - Livet enligt mig sa...

Nåja Karin - jämförelsevis finns det nuförtiden rätt litet att nafsa på :)

Eva S - Livet enligt mig sa...

Anonym - så fel tänkt eller hur! Krypa ner med sin älskade iförda tajta badbyxor och bli tuggad på....
ruggigt oromantiskt

Eva S - Livet enligt mig sa...

Säger som du Marina - fast inte ens om jag fick betalt ...

Eva S - Livet enligt mig sa...

Margareta, tacka vet jag massage! Det behövs dessutom, döttrarna påstår att jag är så spänd av allt datorsittande att min rygg är som plåt...

Evas blogg sa...

Nej några fiskar vill jag inte ha i mitt vatten. Men massage, det gillar jag. En gång i veckan går jag och tränar hos en sjukgymnast, varje pass avslutas med 20 min. nackmassage. Helt underbart. Dessvärre går min sjukgymn. i pension sista april, hoppas få komma till hennes kollega.

Eva S - Livet enligt mig sa...

Massage är en lyx man ska unna sig Eva! Hoppas du får en nya bra sjukgymnast.