https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 15 maj 2016

Den första recensionen gjorde mig otroligt glad

Michael Ceken har gjort det fina omslaget
Kan jag få vara lite extra glad en dag som denna när jag fått min första recension? Och vilken recension. Jag blir så glad. Ni vet, man skriver och skriver i sin ensamhet, väntar sedan på att boken ska komma med en orosklump i magen. Så kommer recensionerna och den allra första är så viktig. Idag kom den.
Boktjuven skriver så här fint bland annat:

"Den här är bland det roligaste jag läst i år. Boken är välskriven och Eva Swedenmark använder ett fint och enkelt språk som är lätt att förstå. De 190 sidorna går snabbt att läsa, eftersom man inte kan släppa boken. När jag läser tänker jag både på sex & the city och pensionärsligan (dock är dom ju något äldre..) men jag måste ändå säga att jag inte läst något som liknar den här boken. Den är äventyrlig, lite galen och den går utanför normerna men det är också en vacker berättelse om vänskap och om kärlek. Och om hämnd, besvikelse och allt det där som inte hände i livet.
Jag älskade den här boken. Den är underhållande som få och den är väldigt lätt att tycka om, ett plus för det urläckra omslaget! Jag vill definitivt läsa mer om De fyras gäng".

Jag är väldigt glad över Boktjuven skriver om omslaget - som jag älskar. Michael Ceken har gjort det. Ett namn att minnas!

Ska jag berätta en hemlighet? Jag håller redan på med fortsättningen. Jag måste ju lyssna på mina fyra väninnor och höra ... hur gick det sen?

8 kommentarer:

Margareta Wahlén sa...

Så otroligt roligt och uppmuntrande! Allt ljus på dig Eva! Kram

Evas blogg sa...

Åh vad roligt! Både till fin recension och att det kommer en till bok.

Annika Estassy Lovén sa...

Underbart! Ser så fram emot att snart få läsa den.

AF/TN sa...

Gläds med dig!

Anders Fagerlund sa...

Gläds med dig!

Tredje året i Hjo sa...

Grattis!

Anna/notonmusic sa...

Vad härligt Eva! Och jag ser verkligen fram mot att läsa boken!

Karin sa...

Glädje och energi på omslag såväl som i innehållet!
Grattis till ett strålande resultat!