https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 6 februari 2009

Aldrig för sent för fredagsmys med sina barn.Ikväll ska vi fredagsmysa, dottern och jag. Det är aldrig för sent. Jag har avundsjukt lyssnat på mina vänner med småbarn och alla deras mysiga planer för mys-mysigt fredagsmys... och tänkt att det hade vi inte när barnen var små. Vi hade lördagar som myskväll, nu verkar fredagsmyset ha tagit över helt och hållet. Men det är aldrig för sent att fredagsmysa med sina barn så det ska vi göra. Hon kommer hem från u-landskurs i Härnösand och åker snart till Sydafrika, kul för henne, tomt för mig. Å andra sidan blir jag glad över det som är kul för henne så det jämnar ut sig. Men nu ska vi passa på att fredagsmysa i alla fall!!!

4 kommentarer:

ylva sa...

Ha det så bra, och hälsa din finfina dotter, jag myser med killarna - snart är det smågodis och de sju samurajerna!
Vi ses,
just det jag tittade ju in för att gratulera (om det är det man ska göra, jag vet inte) över att du har så fantastiska många läsare på din blogg, kul, kul, det är du värd!! Ikväll ligger du på 27:e plats på Bloggtoppen. : )
Puss
YW

Eva Swedenmark sa...

Härligt med fredagsmys med fina killarna!!! Hälsa. Det är roligt att blogga!!! Känns som att göra en tidning igen som bara jag har ansvar för.
Kram!

Ellen Swedenmark sa...

mamma du är den bästa i hela världen. DU förstår inte hur mycket jag kommer sakna dig när jag är borta.
Du borde flytta till Paris nästa höt för övrigt....börja kolla lägenheter redan nu!
Tack för myset igår, fast jag var lite stressad i sinnet så är det alltid underbart att hänga med dig!

Eva Swedenmark sa...

Söta snutt! Det är JAG som är hemma i den vanliga vardagen som kommer att längta så efter dig!!! Du måste blogga därifrån så jag får veta vad du gör!