https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 15 maj 2009

Mina röda sidenskor

Jag har kvar mina vita skor från studenten med sylvassa smala klackar, de gick jag omkring i, dansade i och det var inga problem. Idag har jag inga höga klackar alls. Bara platta skor. Vill inte balansera omkring. Jag har sparat några fina högklackade men när jag försöker ta på dem tänker jag: Varför?
Jag vill kunna gå bekvämt. Jag har alltid gått med långa bekväma steg - när jag första gången kom till Paris insåg jag att jag tog dubbelt så långa steg som alla fransyskor som till min förvåning trippade fram på gatorna.
Men fina skor kan man få ha ändå. De här hade jag ikväll. Handsydda sidenskor som en skomakare gjorde åt mig i Vietnam. Jag gillar att titta ner på mina röda sidenskor med guldblommor.

2 kommentarer:

Amy sa...

De var verkligen jättefina! =)
Extra kul är väl att du har det enda paret, att ingen annan har ett likadant par, eller?

Jag har förresten skrivit ett inlägg och twittrat om det, kollat på olika nätbutiker, tradera m.m Har fort inte hittat ngn som vill skiljas från sitt ex av Smultron och svek. =(

Eva Swedenmark sa...

Amy! Det är jätteroligt att sy upp sina egna skor, måste erkänna att jag blir alldeles ha-galen då!
Hopplöst med Smultron. Min redaktör Annelie lovade dammsuga förlaget efter böcker. Maila henne och hälsa: annelie.lindqvist@semic.se så hoppas jag hon kan hitta några Smultron! Håller tummarna.