https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 5 februari 2010

Kärleken besegrar allt - Amor Vincit Omnia

Jag tittade på Skavlan för att se far och son Fares, de var underbara! Men jag såg också en intervju med en rolig, vacker och intelligent kvinna: Eefva Attling. Så snygg och rolig. Hon berättade att hon och Eva nu gift sig igen efter sjutton år, sedan det blev tillåtet. De har med andra ord två bröllopsdagar att fira.
Jag har ett smycke av denna skickliga smyckeskonstnär som jag älskar och  ofta använder. . En guldkedja med en ring. På ringen står det ingraverat: Amor vincit omnia. Kärleken besegrar allt. Den fick jag en romantisk kväll i en liten by ovanför Nice... Och mer tänker jag inte berätta.

7 kommentarer:

Evas blogg sa...

Nu blev jag nyfiken ;) Och jag missade Skavlan, tyvärr.

Evas blogg sa...

Nu har jag sett programmet på webben. De var charmiga, far och son. Och Efva A. var snabb i tanke och replik. Härligt program!

Evas värld sa...

Härligt eller hur? Men Eva, kan du inte heller sova? Trots att du var uppe så tidigt. Jag läser Sofi Oksanens Utrensing och den gör att jag bara inte kan sova, tankarna virvlar omkring...oroligt. fantastiskt bra bok. Men oroväckande som sagt.

Granne med potatisodlaren sa...

Jag ska titta på SVT play senare på Skavlan. Min hemmavarande familj såg på en urgammal Morden i Midsommer, trött som en övermogen ost.

Halsbandet är så snyggt och rent i formen. Efva A är verkligen duktig både på silversmidet och marknadsföring.

Jag har inte vågat tänka på att läsa Utrensning just nu. Den verkar vara en så stark historia. Måste samla ihop mina splittrade tankar inför den boken.

Jenny sa...

Så vackert! Kärleken mellan Eva och Efva verkar genuin och så på riktigt. Det inger mig hopp.

Kul med "Idag blev jag glad"!

Evas värld sa...

Eva, jag tror du har rätt, boken är så enormt omskakande, jag kunde inte sova alls. Det gäller att välja rätt bok vid rätt tillfälle.

Eva och Eefva - det är en riktigt fin kärlekshistoria tycker jag. den inger också mig hopp, Jenny.

Tack för att jag fick knycka idén! Bara att tänka på vad som gör mig glad gör mig glad!

Evas blogg sa...

Nej jag sover inte på morgnarna, ej heller sent på kvällarna. Men förmiddagarna, då snarkar jag gott :)