https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 12 februari 2010

Vi lyxfirar vårt samarbete

Maria, Annica och jag arbetade tillsammans på en tidskrift i många år. Vi hade världens bästa layoutare, Lottie Hallqvist på Graffoto. Hon har vunnit många priser  för sin formgivning- bland annat när Fönstret under vår ledning vann Publishingpriset för bästa organisationstidskrift. Dessa tidningstider är förbi men inte vårt samarbete. Lottie har gjort layout på Flickan i medaljongen när vi nu ger ut den igen på Podium. Hon gjorde layout på min Femtiotalsbok också. Igår träffades vi för att tacka henne för samarbetet och fira hennes födelsedag. Det blev afternoon tea med champagne på Cadierbaren, en lyx jag älskar. Solen strålade utanför och jag hade glömt kameran. Så jag bjuder bara på lite suddiga motljusbilder av Emma Vall och Lottie!

11 kommentarer:

Kimselius sa...

Så mysigt det ser ut och så sugen jag blir. Här sitter jag med en hård smörgås med ost och färska örter... Skulle inte vara dumt att ha ett av bakverken på ert stora fat.

Evas blogg sa...

Det där ser sannerligen ut som en helt fantastisk stund! Vad är det för gott på det där fatet!

Maria Björkman sa...

Hå hå hå, vad ni lyxade till det! Välförtjänt, vill jag tillägga!

Evas värld sa...

Vardagen är ju för det mesta en hård macka, Kim! men någon gång får man lyxa till det!

Maria! Du måste ta med käre maken dit nån gång, bra lyxställe för livsnjutare!

Eva. Det är ett trevåningsfat med nybakade scones överst, sen en massa små intressanta smörgåsar, sedan MÅNGA olika kakor mm plus små skålar med hjortronsylt, marmelad, clotted cream etc... Mätt blir man. Och glad. Men pank :)

Granne med potatisodlaren sa...

Fredagspank, glad och lycklig. Det är du och dina vänner värda en sån solig och ovanligt lättsam vinterdag.

Evas värld sa...

Granne! Pank men glad, det är bra. och solen sken så vi blev nästan bländade!

Evas blogg sa...

Får man fråga vad ett sånt kalas kostar (utifall jag skulle vilja prova någon gång)?

Evas värld sa...

Eva! Du VILL prova. Afternoon tea med champagne kostar cirka 400:- per person, mindre utan champagne, men te och champagne visade sig vara en perfekt kombination.Ja, det är dyrt, men det är ju för att fira!

Evas blogg sa...

Jag skulle lätt betala 400 kr för att även få champagnen!

Jane Morén sa...

Härligt det ser ut! Ovärderligt med fint samarbete.

Evas värld sa...

Jane, jag är verkligen ett samarbetsfan. Lustigt nog är jag också en riktig ensamvarg emellanåt men det är väl två sidor som kompletterar varandra. Eller så är jag ingen ensamvarg när jag nu skriver det - mina barn skulle skratta om jag sa det - jag kanske bara blivit det mera nödd och tvungen av omständigheter ibland och så fastnar man i ett ensamtillstånd av lite lättja också. Hoppsan! Det var inte det jag tänkte skriva men nu blev det så!