https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 11 juli 2010

Min nyaste leksak

Tekniska prylar är väl inte riktigt min grej. Men jag måste erkänna att jag är helt kär i min iPhone. Ändå har jag bara börjat upptäcka finesserna. Jag tror att den är beroendeframkallande. Ändå undrar jag om jag kommer att göra som ML och E - springa ön runt med den i handen och kolla på den inbyggda GPS:en hur långt och var jag sprungit? Det känns - onödigt.
För några år sedan sprang /nåja lunkade/  Pia och jag på ön med läskedrycksflaskor fyllda av sand i händerna för att få lite motstånd. Det var kul. Pia var min privara Personliga Tränare På Skoj och hittade på fantasifulla övningar på verandan med vad som fanns att träna med - och det var effektivt! Nu är ML vår PT och vi gör roliga övningar med gummiband och hantlar.
Men jag måste erkänna - idag var det för varmt för mig. Men tjejerna dom sprang, med sina iPhones i händerna! Det var härligt att vara hemma med Milton, tycker jag! Bilden tog jag förstås med min nya mobil!

6 kommentarer:

Jenny sa...

Eva, kan erkänna att jag blev helt förälskad och beroende av min iPhone när jag skaffade den i våras, och är lika galet kär i den fortfarande. Tycker dock att kameran är lite sisådär, men det beror naturligtvis på vilket motiv det är. Har man en sån sötnos som Milton framför linsen så kan ju inte bilderna bli annat än fina! :)

Evas värld sa...

Det är så lätt och snabbt att fotografera favoritmotivet med mobilens kamera - men du har säkert rätt i det där med kvalitet! Men vilken användbar (lek)sak iPhone är!

Granne med potatisodlaren sa...

Jag ångrar grymt att jag valde en annan mobil i julas. Nu sitter en liten gubbe i mitt huvud och viskar att man kan köpa en iphone som en leksak. Min arbetskompis gjorde så. Och hon leker hela tiden.

Annika sa...

Eftersom alla skaffar sig iPhones tänkte jag vägra göra det! :) Sanningen är att jag vet att jag kommer att bli totalt beroende av den.

Evas värld sa...

Eva, det sitter en liten gumma på en ö och viskar: Köp!

Annika: Tänkte likadant - och ÄR nu beroende!

Maria Björkman sa...

En gång iPhone, alltid iPhone. Jag förstår inte vad jag gjorde innan iPhonen. Och Annika - jag känner igen din tjurskallighet. Bara för att alla andra så ska inte jag. Men du blir hopplöst efter, inse det!! ;-)