https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 14 februari 2012

Idag tänker jag mer på kvitton än på kärlek

Ursäkta mig om jag denna dag tänker mer på kvitton än på kärlek. Idag är dagen då köksbordet ska rensas från förra årets kvitton. Det kräver verkligen styrka av mig. Belöningen blir yoga på eftermiddagen och middag med allra käraste Ellen. Eftersom vi just nu är totalt panka så har vi bestämt att vi bara får köpa mjölk och att vi ska leva på vad skåp och skafferi innehåller ett tag till. En ganska intressant utmaning. Igår blev det jättegoda köttfärsbiffar. Dessert blev ett delat tunt skivat äpple med kanel och nötter och en delad päronsplitglass som dekoration. Kunde ha platsat på vilken fin restaurang som helst.
Vännens liv är lite fullbokat för tillfället, men vi har en kommunikation som inte är beroende av bekräftelse den dag affärsmännen har bestämt att kärlek via inköp ska deklareras och deklameras.
Så jag skickar en kärleksfylld tanke till honom och vet att han fångar den och så fortsätter jag med ett annat slags deklarerande.
Hur firar du Alla Hjärtans Dag förresten?

16 kommentarer:

Jane Morén sa...

Vi har smala veckan hör hemma också, smala veckan kallade min mamma sista veckan varje månad då det var lite tomt i börs och skafferi. Man blir väldigt kreativ när man försöker komponera ihop de olika ingredienserna i ett länsat skafferi;). Skönt att höra att ni visar er kärlek utan marknadens dröm, era pengar. Vi firar genom besök hos mamma och sedan blir det äppelkaka och vaniljsås hemma senare (vi har sparat ingredienser till det;). Jag firar också med att lägga ut nytagna bilder på Slussen på min blogg. Slussen är en plats jag tycker så mycket om.

cruella sa...

Med att glädjas över mina urgulliga tonåringar och säga det till dem. Och så blir det kvällsjobb. Maken och jag gillar varann alla dagar. Men vi manifesterar inte med stereotypa gåvor.

Anonym sa...

Jag är en stackars lonely bastard så jag firar med att skicka blommor till mig själv - 100 röda rosor till extrapris!
Agneta

Karin sa...

Säger bara: Våga Vägra Valentin!

Kim M. Kimselius sa...

Ja, det är den tiden på våren då man äter det som finns hemma.
Vi firar inte Alla hjärtans dag speciellt. Istället firar vi kärleken alla årets 365 dagar!
Ha en jättefin dag/kväll!
Kram Kim

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Önskar er en riktigt fin och varm kväll. Jag är också blakk och det resulterar i en del märkliga måltider... Man tager vad man haver, liksom.
kram E

Evas blogg sa...

Här firades det inte heller något nämnvärt. Pannkakor med hjortronsylt till middag. Jag gillar inte att det ska finnas en särskild dag för kärleken, det ska finnas varje dag, tycker jag.

Evas Värld sa...

Jane! Nu tar vi ditt uttryck, smala veckan, det är bra. Vi ska göra så varje månad. Det mest lustiga är att vi blev så fantasifulla av att göra något av rester! Och så sparar vi pengar!!!

Evas Värld sa...

Härligt Cruella, kärlek visad varje dag är det bästa!!!

Evas Värld sa...

Agneta! Man ska vara snäll mot sig själv, hoppas du njuter av dina vackra blommor.

Evas Värld sa...

Karin - eller hur. Inte riktigt vår grej va? Inte för att det stått rosenkavaljerer på kö heller för den delen :)

Evas Värld sa...

Kim! Jag hoppas du och din fine man gett varandra en härlig extravarm kram idag!

Pernilla sa...

Blir det inte som Halloween? Det står en högt upp i halsen till slut?! Jag fick iofs en vacker bukett röda tulpaner idag, av en kär väninna. Hon tyckte att jag var värd det. Jag blev såklart jätteglad.
Kärlek och omtanke visar jag förhoppningsvis resten av året också.

Så fint du skriver om din vän! *varm i hjärtat*

Evas Värld sa...

E! Detsamma till dig. Ellen och jag lagade världens godaste måltid av fynd från frysen. Nu myser vi framför Project Runway

Evas Värld sa...

Javisst Eva. Kärlek varje dag, vardagskärlek, det är fint!

Evas Värld sa...

P du är verkligen värd vackra röda tulpaner. Älskar att få blommor med omtanke.
Håller helt med dig om Alla Hjärtans dag/Halloween. Jag vill också att kärleken ska genomsyra min vanliga vardag.
Glad om du blev varm om hjärtat... vännens tankar kom fladdrande tillbaka till mig över hela stan. ända till söder som en smekning över kinden...