https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 27 april 2016

Jag älskar att skriva på caféer - idag blev det skrivvänliga Bakverket

I min ständiga strävan efter att hitta bra skrivcaféer hamnade jag idag på Bakverket på Bondegatan som ligger på söder i Stockholm.
De har byggt om ganska rejält så jag ville testa om det gick att skriva där utan att man känner sig i vägen.
Ja, jag älskar alltså att skriva på caféer. Jag behöver inte ta ansvar för någonting annat än mig själv. Nätverket fungerade inget vidare där för dagen så jag kunde inte smita in på nätet. Jag skrev helt enkelt!
Håller på med ett nytt hemligt projekt och det gick som en dans att skriva. Det var lite lagom sorligt. Då trivs jag. Frukosten var fantastisk. Som alltid. Jättegott hembakat bröd, liten ljuvlig yoghurt, gott kaffe, vad kan man mer begära.
Dit återvänder jag!
Kanelbullebilden lånade jag från deras hemsida.

2 kommentarer:

Margareta Wahlén sa...

God Morgon Eva från mitt franska lilla hus! Som du älskar jag att sitta på ett café och skriva... Jag har funnit min speciella plats här i byn där jag kan sitta för mig själv och där jag också får en god frukost…vad spännande med ett hemligt projekt! fortsatt gott skrivande önskar jag dig! kram

Evas blogg sa...

Jag tror att jag är alldeles för nyfiken för att komma till ro och skriva på ett cafe´ :). Låter spännande med ett nytt projekt.