https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 27 november 2010

Sandalerna på. Bara ben. Snön saknar jag inte

Jag har landat i Hanoi efter en lång flygresa. Lite trött, lite jetlaggad men glad! Vi bor på hotell Win, ett superenkelt och trevligt hotell nära Hoan Kiem-sjön, i Hanois gamla stad, precis där jag vill bo. Ni ser bild från min balkong. Men omkring mig rivs nu de gamla fina husen, flera av de gamla vanliga affärerna har gett plats åt mycket flashigare boutiquer. I morgon ska jag gå en promenad runt sjön efter att ha ätit en tallrik nudelsoppa, Phò, till frukost.
Sandalerna är på, benen är bara, jag saknar inte snön.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det låter underbart! Skönt att höra att du är framme. Här i Istanbul får trähusen i vissa kvarter ge plats för skyskrapor byggda av arkitekter från Dubai... Istanbul idag + 25 C.
Kram Ulla

Granne med potatisodlaren sa...

Jag unnar dig all sommar. Men blåsjuk blir jag i alla fall. Det både blåser och är kallt här. Tur att hyacinterna blommar och att mina flickor adventspyntar.
Men lika ljuvligt som du har det i Hanoi är det inte.

Evas värld sa...

Ulla-vännen kul att du äntligen är i Istanbul. Och elände över alla dessa fula nya byggnader.... mest avskyr jag de hemska glashusen som inte alls passar in.
Det ska bli kul att ses när vi äntligen finns i samma stad så småningom igen :)

Eva Granne, jag tror din förmåga att skapa värme och trivsamhet gör att kylan smälter undan och glöms bort omkring dig!

*P* sa...

Härligt låter det!
Jag kan riktigt känna ljummen luft mot bara ben. Här hemma drar jag på mig långkallingar och njuter av snöknastret.

Önskar dig en skön vistelse!

Evas värld sa...

P, det är en tillgång jag saknar att kunna njuta av det kalla vita! Allt med snö låter i teorin bra men jag hatar att frysa och halka.

Jane Morén sa...

Härligt att du har det varmt Eva. Själv trivs jag bra i mina nya röda vinterkängor;). Synd att gamla fina hus rivs. Hoppas du fotar lite så vi som inte varit där kan få se lite hur det ser ut.