https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 22 september 2012

Min favoritindier - och Indienlängtan

Vi firade Annicas födelsedag igår (och en ny idé vi har) med middag på  Shanti Softcorner på söder - Shanti är en gammal favorit men jag har varit besviken några gånger på deras mat. Nu är det fantastiskt igen. Vackert serverat, omtänksam personal och sååå gott. Testa det! Det är min favoritindier i Stockholm. Chicken Tandoori Sizzlar igår var helt perfekt.
Jag längtar efter att resa till Indien igen. Det var några år sedan. Första intrycket var överväldigande, mest negativt, så mycket fattigdom, så smutsigt, så omtumlande mycket folk. Sedan blev jag betagen av landet med mina fina indiska författarvänner, (Sandhya Rao på bilden under vårt författarseminarium i Goa). Färgerna, maten. Jag vill tillbaka, men när och hur?

2 kommentarer:

Helena Milton sa...

Åh, vilket inspirerande inlägg! Indien är (och har länge varit)ett av mina drömresmål. Den nämnda restaurangen var jag på för en massa år sedan och då var det mycket bra. Dags för ett återbesök nu snart känner jag. Tack för tips på mat också!

Evas Värld sa...

Tack Helena! Och försök verkligen resa till Indien. Det är speciellt. Jag älskar att bli färgberusad som jag blir där. Och jag älskar de kläder indiska kvinnor bär, punjabdressen med byxor, sjal och tunika!
Shanti är verkligen en restaurang värd många besök!