https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 22 juni 2013

Badar i sol, sommar och jordgubbar


Jag förstår att du har det bra eftersom aktiviteten på bloggen och Facebook är låg, sa en vän som känner mig. Annars kunde man ju tolka det tvärtom också. Att jag deppat ihop i ensamhet en helg som midsommar. Men så är det inte alltså.

Jag är på ön mesta tiden, omgiven av firande familj. Delar av familjen skyr midsommardansandet runt stången, inte jag. Tillsammans med Milton ägnar jag mig med hänförelse åt Björnen sover, Raketen och annat.

Jag bakar marängtårta, äter sill och badar i jordgubbar. Jeansen jag inte kunde ha förra sommaren hänger nu lösa och lediga. Tränandet har gjort att jag klarar att både gå och prata, samtidigt,  uppför branta backen till Annica
Sommar.
Inte bara lättja, Annica och jag smider skrivarplaner och diskuterar intriger.

2 kommentarer:

Karin sa...

Bästa helgen – med lättlagad mat och trevliga arrangemang som bara finns där. (Sänder tacksamma tankar till alla som fixar!) Fast jag måste erkänna att jag lät ungdomarna ta hand om dansandet i år; någon måste ju dokumentera också och det gjorde man bäst från en bänk i Bruksparken där det dansades kring granen – mittåt, majstången!

Margareta Wahlén sa...

Låter underbart Eva! Gillar också att dansa runt majstången och Elsa Dolly gillar särskilt "Björnen sover" och "Vi äro musikanter" och det är vi ju! Skriva, dansa, sjunga och äta jordgubbar det är musik! :)) Efter alpklättrandet börjar mina jeans också passa bättre!!